FITJAR SKULEKORPS

Våren 2023

Plan for våren 2023 med vaktliste finn de i dokumentet under her. Planen gjeld aktiviteten til hovudkorpset. Aspirantane får eigne beskjedar om det dei skal delta på. Oversikt over oppgåvene til foreldrevaktene finn ein HER .

Som informert om på foreldremøtet 9. januar er det skulekorpset som har dugnaden med flagging framfor rådhuset på alle flaggdagar i 2023. Det er sett opp ei liste over kven som har ansvar for kva flaggdag. Lista finn de i det andre dokumentet under her.

NB! Måndag 20. februar er det marknad. Musikantane har fått utdelt loddbøker. Loddbøker, pengar og salsskjema skal leverast inn på øvinga måndag 6. februar. (Aspriantane kan levera til Svein Roger)

HUGS blyant på øving (og rydd gjerne litt i sekken)!
 

22.-27. juni 2023 reiser korpset på forseinka jubileumstur til Spania.
Arrangør for turen er korpstur.no/TravelMaker, og turen går til ein korpsfestival i Torremolinos.
Me reiser med fly frå Bergen til Malaga, og skal bu på hotell Parasol Garden i Torremolinos, der me får halvpensjon (forkost og middag). Hotellet ligg 50  meter frå Playmar-stranda. På hotellet er det utandørsbasseng, rom med klima-anlegg og balkong (me skal bu på 3- og 4-mannsrom) og gratis Wi-Fi. Programmet vert enkelt og kjekt, med bl.a speling på korpsfestivalen to kveldar.
Turen kostar 8 990,- pr person. Musikantane betalar 4 500,- for turen, og minst ein føresett vert støtta med 2 000,- , Frist for bindande påmelding var 1. februar.

 

 

   


Get Adobe Reader

 Våren 2023 Read file
 Flagging 2023 Read file