FITJAR SKULEKORPS

Våren 2022

HUGS blyant på øving!
Plan for våren 2022 med vaktliste finn de i dokumentet under her (sist oppdatert 25.01.22). Planen gjeld aktiviteten til hovudkorpset. Aspirantane får eigne beskjedar om det dei skal delta på. Oversikt over oppgåvene til foreldrevaktene finn ein HER .

Det vert NM og sommartur for korpset 24.-28. juni 2022.
Laurdag 25.juni skal skulekorpset delta i NM i Stavanger. I samband med NM-deltakinga i år vert det ein litt lengre sommartur. Me reiser med buss frå Fitjar fredag 24.juni og blir i Stavanger til søndag 26.juni. I Stavanger skal me bu på Tastarustå skole. Søndag går turen vidare med buss til TrollAktiv på Evje. På TrollAktiv skal me bu i enkle hytter og ha ulike kjekke aktivitetar, før me reiser heim igjen med buss utpå dagen tysdag 28.juni. Har de spørsmål om turen så ta kontakt med styremedlem Olav J Oma. Meir om sommarturen finn de HER .

Dersom nokon ynskjer å delta på sommarkurs så finn ein informasjon om det HER . Det vert arrangert ulike kurs (ulike nivå) forskjellige stader i Hordaland, og kursa varer frå 4 til 7 dagar. Dette er kjekke "sommarleirar"  som byr på gode oppleveingar og utvikling både sosialt og musikalsk. Ynskjer du å få eit innblikk i korleis sommarkursa er kan du sjå ein film om det HER . Deltaking på kursa kostar litt, men ein får dekka heile 50 % av kursavgifta av skulekorpset. Ta gjerne kontakt med styret/dirigenten om de har spørsmål ang sommarkurs.

I november vert korpskonkurransen Fanafestivalen arrangert på Nesttun. Dersom nokon ynskjer å delta i denne konkurransen som solistar eller ensemble-grupper kan dei ta kontakt med diregent Svein Roger Koppang.
 

   


Get Adobe Reader

 Våren 2022 Read file